in

Call of Duty: Modern Warfare II besplatan narednih sedam dana

Activision je objavio da će multiplayer elementi igre Call of Duty: Modern Warfare II biti besplatni tijekom cijelog tjedna. Kako bi obilježili nedavni početak sezone 3, Activision nudi besplatni izbor sadržaja igre od 19. do 26. aprila.

Ovaj paket uključuje multiplayer mape i 12 različitih modova. Igrači mogu isprobati novu mapu Pelayo’s Lighthouse, zajedno s nekima od najboljih postojećih mapa poput Farm 18, Shoothouse i Shipment. Kada je riječ o modovima, igrači će moći isprobati nekoliko popularnih kao što su Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, kao i veće modove kao što su Invasion i Ground War.

Od 19. aprila u 19:00, Modern Warfare II nudi besplatno igranje multiplayera koje traje do 26. travnja u isto vrijeme. Veličine datoteka će se razlikovati ovisno o platformi, stoga Activision preporučuje igračima da provjere svoju odabranu platformu za sve pojedinosti. Nakon 26. aprila, besplatni igrači će morati kupiti igru da bi nastavili igrati, ili se mogu prebaciti na besplatni Call of Duty: Warzone 2.0.

Call of Duty: Modern Warfare II je dostupan za PC, PS4, PS, Xbox One i Xbox X/S