in

Horizon: Forbidden West uskoro bi mogao doći na PS Plus pretplatu

Poznati doušnik za informacije iz Sonyja, sad već legendarni bilbil-kun, objavio je koje četiri igre možemo očekivati u PS Plus Extra katalogu sljedećeg tjedna. Pomalo iznenađujuće, listu predvodi Sonyjeva ekskluziva Horizon: Forbidden West, kojoj će se uskoro napuniti godina dana od izlaska.

Iznenađujuće je to jer se ne događa baš često da Sonyjeve igre budu dodane u katalog Sonyjeve pretplate. Primjerice, u sklopu PS Plus Extra još uvijek nema PS5 igara kao što su Ratchet & Clank: Rift Apart ili Sackboy: A Big Adventure, a to su igre koje su starije od Horizona.

Ovakav potez mogao bi biti svojevrsna promocija za nadolazeću ekspanziju Burning Shores, koja će svijet Horizona proširiti ovoga proljeća.

Ostatak ponude navodno čine Resident Evil 7: Biohazard, Borderlands 3 i Scarlet Nexus. Igre bi na PS Plus Extra i Premium pretplatama tebale postati dostupne od 21. 2., odnosno od sljedećeg utorka. No, imajte na umu da je ovo informacija iz neslužbenog izvora, tako da postoji mala mogućnost da možda ne bude istinita. No, bilbil-kun nije zakazao u zadnjih godinu dana i više, informacije su mu do sada uvijek bile pouzdane.