in

Najavljen je The Crew Motorfest

Ubisoftov tim Ivory Tower upravo je najavio novu igru iz vozačkog serijala The Crew. Kako se i nagađalo, nova igra zvat će se The Crew Motorfest, a kontinentalnu Ameriku iz prijašnjih dijelova zamijenit će havajsko otočje. Preciznije rečeno, po izlasku ćemo se voziti otokom O’ahu, gdje se nalazi i najveći havajski grad Honolulu, po čijim će se ulicama odvijati utrke u ovoj igri.

Za razliku od prethodne igre, The Crew Motorfest će se fokusirati isključivo utrkivanju na kotačima. Više neće biti letjelica i brodova, nego ćemo voziti samo automobile. No, ponuda vozila bit će široka – spominju se stotine modela, što za cestovne utrke, što za off-road natjecanja.

The Crew Motorfest bit će live service igra jednako kao i prethodni dio, što znači da će nakon izlaska nastaviti dobivati besplatne i plaćene sadržaje. Lansiranju igre prethodit će svojevrsni early access period, odnosno testiranje kroz Insider Program, ograničeno samo na PC platformu. U prvom krugu, koji će startati već sutra, testiranju će moći pristupiti ukupno 2000 PC igrača.

The Crew Motorfest najavljen je za PC (Ubisoft Store, Epic Games Store), PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S. Datum izlaska za sada nije poznat.