in

PlayStation Plus u trećem mjesecu možda nas je počastio najboljom ponudom do sada

Sony će pretplatnike PlayStation Plus usluge u trećem mjesecu počastiti s dvije velike i kvalitetne PlayStation 4 ekskluzive koje vrijedi zaigrati.

Sony je 2018. godinu u vidu ponude za PlayStation Plus pretplatnike započeo i više nego obećavajuće. Prvo su dijelili Deus Ex: Mankind Divided, zatim Rime, a sada su vlasnike PlayStationa 4 odlučili nagraditi dvjema velikim ekskluzivama.

Prva među njima je Bloodborne – vrhunska igra tvoraca Dark Soulsa koja je po nekima čak i izazovnija od te sage. Istina je da se Bloodborne na popustima mogao naći i za manje od stotinu kuna, ali bez obzira na to radi se o kvalitetnoj igri koja će sigurno razveseliti neke igrače.

Druga velika ekskluziva je prerada Ratcheta i Clanka, inače genijalan platformer i jedna od ljepših igara koje možete zaigrati na PS4 konzoli. Ako ga još niste zaigrali, definitivno vam to preporučamo.

Za PS4 konzolu još će se dijeliti Bombing Busters i Claire: Extended Cut, dok će pretplatnici na PS3 konzoli dobiti Mighty No. 9 i Legend of Kay Anniversary.