in

Suicide Squad igra ima live service elemente po uzoru na Fortnite

Prošlogodišnji Gotham Knights u mnogim je aspektima izgledao kao igra koja je nekad bila dizajnirana za mikrotransakcije, ali ih na kraju nije imala. No, zato će ih navodno imati Suicide Squad: Kill the Justice League.

Na 4chanu se pojavila navodna slika jednog menija te igre, gdje se vidi kako će Suicide Squadimati Battle Pass sistem kao Fortnite, in-game trgovinu te dvije razine levela za likove.

Što se tiče dvaju levela, jedan je navodno za samog igrača, a drugi za samog lika. Navodi se kako likovi zbog levela neće biti slabi na početku, nego je situacija prilično slična Batman Arkham igrama.

Povećana razina modificiranja likova mogla bi imati smisla utoliko što će igra imatikooperativni multiplayer za četvero te samo četiri lika na raspolaganju. Drugim riječima, igračima će biti ponuđena opcija da kroz igru sređuju svog lika neovisno o tome igraju li sami ili u društvu s igračem. Ostaje nepoznato znači li takav pristup da u igri neće biti otključavanja dodatnih kostima, samo je jasno da će se za njih moći platiti – stvarnim novcem.