in

Bila je veliki hit prije 22 godine: Besplatno se dijeli slavna igrica Aliens vs Predator

Razvojni studio Rebellion slavi 30 godina postojanja te za tu priliku poklanja besplatni primjerak igre Aliens vs Predator Classic 2000 za PC.

Povodom 30. godišnjice britanskog studija Rebellion u njihovoj trgovini možete dobiti besplatni primjerak igre Alien versus Predator Classic 2000.

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se s važećom email adresom na njihovu mailing listu i kao nagradu dobivate Steam kod za spomenutu igru.

Ruku na srce, nije to neka velika nagrada jer igra u redovnoj prodaji košta pet eura, a trenutno je i na popustu od 75 posto. No, ako nikad ništa ne kupujete na Steamu – evo prilike.

Ako se niste ni rodili kad je AvP izašao, radi se ovdje o pucačini iz prvog lica u kojoj sukobljavaju dvije vanzemaljske prijetnje, a ni svemirski marinci ne ostaju im dužni.

Igra donosi mogućnost kontroliranja triju različitih strana, od kojih svaka ima svoju kampanju. Uz kampanju također imate Skirmish mod, ali i multiplayer koji još uvijek funkcionira.

Verzija koja se dijeli podržava moderne PC konfiguracije, ali s obzirom da se tu radi o 22 godine staroj igri, ne očekujte neku vizualnu raskoš.