in ,

(VIDEO) Cyberpunk 2077 će dobiti Game of the Year ediciju

Nova verzija

CD Projekt Red je otkrio da će Cyberpunk 2077 dobiti Game of the Year izdanje kada bude objavljena ekspanzija Phantom Liberty u toku sljedeće godine.

Kako izvještava poljski portal Stockwatch (kako je uočio Insider Gaming), CD Projekt Red predsjednik i jedan od CEO-va, Adam Kiciński, je rekao tokom nedavne investitorske konferencije da će Cyberpunk 2077 ići stopama The Witcher 3: Wild Hunt-a i dobiti novo izdanje koje će sadržati sve prethodno objavljene DLC-ove u jednom paketu.

Video pogledajte OVDJE.

“To je prirodan redoslijed stvari”, izjavio je.

”Isto smo uradili i sa igrom The Witcher, nakon obje ekspanzije, igra je također dobila Game of the Year ediciju i od tada je u tom obliku možete naći na tržištu. Isto možete očekivati i u ovom slučaju.”

The Phantom Liberty DLC – Cyberpunk 2077-ova prva i jedina ekspanzija koja će obuhvatati sate novih priča – očekuje se da će biti objavljena tokom 2023. godine, i Kicinski je izjavio da će Game of the Year edicija biti objavljena ubrzo nakon toga.

CD Projekt Red je ranije objavio da će igrači morati da kupe novu ekspanziju iako je prvobitno ovo trebala da bude besplatna ekspanzija.

S obzirom da ova ekspanzija dolazi na PlayStation 5, Xbox Series X i S, i PC, najvjerovatnije će i Game of the Year edicija biti samo na ovim platformama, navodi IGN.