in

Najavljen je Farming Simulator 19

Nema suše ni elementarne nepogode – Farming Simulator vraća se ove godine i donosi nam bavljenje poljoprivredom kakvo još nismo iskusili.

Naime, Farming Simulator serijal svojom je prodajom nadmašio brojne druge, daleko skuplje i zvučnije serijale, a njegovi tvorci pripremaju se za najveći skok otkako Farming Simulator postoji.

Nakon godinu dana pauze, danas je tako najavljen Farming Simulator 19 za kojega izdavač kaže kako će biti jedna od vizualno najatraktivnijih igara na tržištu. Pokretač igre drastično je nadograđen i omogućit će najkompletnije i najdublje simuliranje farmerskog života, kažu. S daleko najviše traktora i ostalih farmerskih vozila.

Farming Simulator 19 po izlasku će donijeti tri regije, odnosno otvorena svijeta koja će se moći istraživati samostalno ili s prijateljima. Jedna od tih regija bit će već postojeća Južna Amerika, dok se ostale dvije drže u tajnosti i znamo samo da će biti potpuno nove za FS serijal.

Farming Simulator 19 za sada je najavljen u verzijama za PC, PlayStation 4 i Xbox One, no ne sumnjamo da će naknadno dobiti i mobilne inačice.