in

Spyro the Dragon trilogija navodno će dobiti proljepšanu verziju za PS4

S obzirom na to da je prošlogodišnja Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kolekcija postigla veliki uspjeh, javljale su se indicije da bi Activision mogao raditi na oživljavanju još jedne platformerske ikone, ljubičastog zmaja imena Spyro; a prema nedavnom izvješću portala Kotaku UK možda nismo ni daleko od istine.

Naime, različiti izvori koji su upoznati s projektom potvrdili su kako se radi na remasteriziranoj verziji originalne Spyro the Dragon trilogije (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon) koja će službeno biti najavljena sljedećeg mjeseca, a trebali bismo je zaigrati u trećem kvartalu 2018. godine ekskluzivno na PlayStationu 4. Doduše, radi se tek o vremenskoj ekskluzivi koja će na druge platforme biti prebačena godinu dana kasnije što je navodno slučaj sa Crash Bandicootom.

Treba istaknuti kako će Vicarious Visions, studio koji je radio na Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, preuzeti brigu i nad Spyro the Dragon trilogijom te će se pobrinuti da ista između ostaloga dobije bolje osvjetljenje, animacije, remasterizirani soundtrack kao i određene sadržaje koji su izrezani iz originalnih izdanja igara.