in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Age of Mythology službeno dobiva tretman Definitive izdanja

Gaming

Microsoftov studio World’s Edge najavio je Age of Mythology Retold, remaster strateške igre iz 2002. godine.

“Donoseći tretman Definitive Edition u Age of Mythology, igra će sadržavati prekrasnu grafiku, ažurirani gameplay i još mnogo toga”, rekao je programer u utorak.

“Znamo da je zajednica Age of Mythology s nadom čekala Definitivno izdanje, a mi ćemo ga isporučiti. Naporno radimo kako bismo vam donijeli slavu originalne igre s ažuriranom grafikom, opcijama i više. Pratite nas za više vijesti.”

Spin-off serije Age of Empires, Age of Mythology crpi inspiraciju iz mitologije i legendi Grka, Egipćana i Norvežana, a ne iz historijskih događaja.

Nova igra najavljena je kao dio prijenosa 25. gdišnjice Age of Empires u utorak.

Uz Mythology, Microsoft je najavio da Age of Empires II: Definitive Edition i Age of Empires IV dolaze na Xbox konzole i xCloud 2023. godine, prenosi VGC.

“Za one igrače koji su vjerni tipkovnici i mišu, osigurali smo da su ti ulazi podržani u verziji konzole”, napisala je Emma Bridle iz World’s Edgea.

“Također smo uzeli u obzir funkcionalnost koju igrači Xboxa očekuju od svojih igara pa će igra uključivati ​​opcionalno križanje između platformi, omogućujući vam da igrate s prijateljima na Xboxu i PC-u. Također donosimo igru ​​na Xbox Cloud Gaming (Beta), omogućujući igračima da nastave s izgradnjom svog carstva, čak i kada su daleko od računala ili konzole.”