in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ted Lasso i AFC Richmond bit će uključeni u novoj FIFA 23 igri

EA SPORTS potvrdio da će glavni junaci iz serije biti u novoj igri!

Ted Lasso je glavni junak istoimene serije, čija se radnja odvija u Engleskoj. Glavni junak je trener američkog fudbala koji je došao da vodi AFC Richmond, klub iz Premijer Lige. Serija ne samo da se dopala gledaocima, već je ih oduševila, te je mnogi smatraju jednom od najboljih koju trenutno možete pogledati.

Ted Lasso, njegovi igrači, pa čak i fudbalski klub, postat će dio nove FIFA 23 igre. Iako fanovi nisu mogli da naslute da će se ovako nešto desiti, sve se promijenilo kada je i sam glumac Džejson Sudeikis objavio sliku usred motion capture snimanja, navodi IGN.

Kako navodi EA, igrači će moći da otključaju mnoštvo dodataka vezanih za AFC Richmond, koje možete koristiti za vaš Ultimate Team. Ted Lasso, kojeg glumi Džejson Sudeikis, moći će da se odabere kao menadžer Richmonda u Career modu, ali isto tako i da ga ubacite u bilo koji drugi tim poželite, pa čak i Ultimate Team. Također, postoji opcija da odaberete drugog menadžera za Richmond, ako vam se on baš ne dopada.

”Zaista sam srectan i duboko sam zahvalan što sam do sada imao mnogo posebnih trenutaka u svojoj karijeri i ovo iskustvo smatram jednim od najboljih. Kao dugogodišnji obožavaoci FIFA igara, imati Teda Lassoa i cijeli tim AFC Ričmonda u najnovijoj verziji igre je zaista ostvarenje sna za mene i ostale momke. Naša glumačka ekipa i cijeli tim izuzetno naporno rade na ovoj emisiji i polaskani smo što ima odjeka kod tolikog broja ljudi. Radujemo se što će naši navijači imati priliku da igraju sa nama, pa čak i da igraju protiv svojih omiljenih likova iz AFC Richmonda”, izjavio je Džejson.

FIFA izlazi već 30. septembra, što znači da nećete dugo čekati da ih i lično isprobate u igri!