in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Web aplikacija FIFA 23 sada je dostupna i nudi rani pristup FUT 23

Electronic Arts je pokrenuo web aplikaciju FIFA 23, nudeći kvalificiranim igračima rani pristup igri FIFA Ultimate Team (FUT) 23

Igrači koji žele imati prednost u FIFA-i 23 morali su kreirati FUT 22 klub u FIFA-i 22 prije 1. avgusta 2022. Ako su izbrisali svoj FUT 22 klub, neće moći sudjelovati.

Popratna aplikacija FIFA 23, koja igračima omogućuje upravljanje svojim FUT 23 klubom na mobilnom uređaju, bit će pokrenuta za iOS i Android danas, 22. septembra.

Web i popratne aplikacije omogućuju igračima otvaranje paketa i prodaju predmeta u FUT 23 prije lansiranja pune igre. Iako korisnici ne mogu igrati utakmice, mogu otvoriti svoju nagradu za vjernost, koja varira ovisno o historiji računa igrača.

EA je rekao da istražuje problem koji nekim igračima onemogućuje pristup web aplikaciji FIFA 23.

“Svjesni smo problema koji sprječava neke igrače da se povežu na web aplikaciju – istražujemo”, tweetao je EA-in FIFA tim u četvrtak.

FIFA 23 bit će objavljena 30. septembra za PS5, Xbox Series X/S, PC, Stadiju, PS4 i Xbox One.

Međutim, rani pristup za korisnike Ultimate Edition prednarudžbe počet će 27. septembra, kada će 10-satno probno razdoblje također biti dostupno za članove EA Playa.

EA je rekao da će FUT 23, između ostalih opcija, uključivati ​​osvježeni sustav hemije i novi način rada FUT Moments.

Marvel i EA nedavno su najavili planove za suradnju na nizu posebnih FUT 23 stavki koje sadrže ilustracije igrača u stilu stripova, a koje će biti dostupne kada se u novembru pokrene mod igre za Svjetsko prvenstvo.

EA je ranije danas potvrdio da će Ted Lasso, menadžer kojeg glumi Jason Sudeikis u istoimenoj TV seriji, i njegov fiktivni Premier League tim AFC Richmond, biti u FIFA-i 23, prenosi VGC.