in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Igra izlazi 2023. godine: Novi Yakuza Spin-Off će povezati priče 6. i 8. dijela serijala

…ali će biti duplo kraća od drugih igara u franšizi

Sega je zvanično najavila Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, spin-off naslov čuvenog serijala koji stiže 2023. godine. Igra će povezati priču iz Yakuza 6 sa pričom iz predstojećeg Like a Dragon 8, a glavni junak će biti niko drugi do Kazuma Kiryu.

Za razliku od ostalih igara u serijalu, koje su više gravitirale ka RPG žanru, saznali smo da će Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name biti akciona avantura. Pored toga, nismo dobili nikakve informacije o gameplayu.

”Gaiden” je termin koji opisuje sporednu priču. Ova igra će pratiti narativ glavnog serijala, specifično dešavanja tokom Yakuza 7 i napravit će uvod u Like a Dragon 8, prenosi IGN.

Igra će navodno biti otprilike duplo kraća od drugih igara u glavnom serijalu, ali smo saznali ”da će igrači i dalje imati priliku da istražuju grad i da rade sporedne quest-ove”.

U traileru možemo da vidimo Kiryu-a kako meditira u tradicionalnom hramu, daleko od života u svijetu kriminala. Međutim, na kraju se ipak vraća svom prošlom životu, spreman za jedan posljednji zadatak, pod pseudonimom Joryu.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name će biti dostupan za PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S i Steam.