in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Gungrave Gore službeno stiže na Xbox Game Pass

Akcijska igra bit će dostupna i za PC i PlayStation konzole

Južnokorejska akcijska igra Gungrave Gore službeno dolazi na Xbox Game Pass prvog dana.

Bobby Jung-Woo Park, voditelj poslovnog razvoja u Gangnamu, razvojnom studiju Iggymob sa sjedištem u Seulu, potvrdio je vijest u objavi za Xbox Wire.

“Drago nam je danas objaviti da će igrači na Xbox One i Xbox Seriers X/S moći igrati legendarnog antiherojskog opakog revolveraša u Gungrave Gore prvog dana uz Xbox Game Pass (Konzola, PC, Cloud) počevši od 22. novembra, 2022”, rekao je.

Izdavač Prime Matter također će objaviti igru ​​za PS4, PS5 i PC putem Steama na isti datum.

Planovi da se Gungrave Gore dovede na Game Pass prvi put su izašli na vidjelo prošle sedmice nakon što je Microsoft spomenuo naslov u e-poruci s detaljima o nadolazećim igrama za svoju uslugu pretplate. Gungrave Gore je nastavak Gungravea i Gungrave: Overdose, koji su objavljeni na PS2 2002.

Akcijska serija u trećem licu prati anti-junaka revolveraša zvanog Beyond the Grave. U Gungrave Gore, Grave mora riješiti svijet droge SEED i poraziti klan gavrana, njegove dobavljače.

Gungrave Gore najnoviji je primjer igre s više formata koja dolazi na Xbox Game Pass na dan izlaska.

Na Gamescomu prošlog mjeseca otkriveno je da će Lies of P nadahnut Pinocchiom souls također biti naslov Game Pass prvog dana, podsjeća VGC.

Microsoft je nedavno otkrio sljedeću seriju naslova koji idu na Xbox Game Pass za konzole, PC i Xbox Cloud Gaming.

Postava novih Xbox Game Pass naslova za prvu polovicu septembra uključuje Disney Dreamlight Valley, You Suck at Parking i Metal: Hellsinger.