in

Vanzemaljci stižu u Rainbow Six Siege

Čini se kako će Rainbow Six Siege na kratko ući u vode znanstvene fantastike u posebnom eventu koji nosi naziv Outbreak.

Ubisoft je u svoj Ghost Recon Wildlands nedavno ubacio potpuno neočekivano gostovanje Predatora. Čini se kako je to bio pun pogodak jer nešto “vanzemaljsko” stiže i u Rainbow Six Siege. U nadolazećem eventu zvanom Outbreak igrači će u gradiću Truth or Consequences, američke savezne države Novi Meksiko, svjedočiti infestaciji nepoznatog porijekla.

Čitav grad je pod karantenom te u njega dolaze specijalni operativci iz Francuske i Rusije kako bi otkrili kakve opasnosti vrebaju u mraku. A vrebaju pet različitih vrsta čudovišta s različitim sposobnostima. Za razliku od živih protivnika, ovi neprijatelji ne koriste zaklon i idu na direktni sukob prsa o prsa.

Outbreak event u Rainbow Six Siegeu bit će dostupan na ograničeno vrijeme, u trajanju od četiri sedmice, od 06. 03. sve do 03. 04., na svim platformama.

Event će se moći igrati na dvije težine – normalnoj i pandemicu u kojoj je uključen friendly fire. U sklopu eventa naći će se i tri ekskluzivna co-op levela, dizajniranih prema linearnoj strukturi, u vanjskom okolišu.