in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novo ažuriranje Battlefielda 2042 prerađuje mapu Kaleidoscope

Profil igrača i stranica sa statistikom također će biti dostupni u igri

Electronic Arts je detaljno opisao najnovije ažuriranje Battlefielda 2042 prije izlaska danas, 2. avgusta.

“Kaleidoscope je prerađen kako bi ponudio poboljšani tok igranja kroz nova sredstva naslovnice, položaje zastavica, nadmorske visine terena i vizualna ažuriranja nekoliko lokacija na karti”, tvrdi developer DICE.

Ažuriranje također sadrži početne promjene stila i tona za neke od specijalista igre, što uključuje nekoliko ažuriranih modela likova.

Nakon ažuriranja, profil igrača i stranica sa statistikom također će biti dostupni u igri, pružajući pregled igrača i napredovanja od lansiranja.

S druge strane, snaga RAH-68 Huron i YG-99 Hannibal 30 mm topa je smanjena tako što se mnogo brže pregrijao, a pomoć pri nišanu na kontrolerima je prilagođena kako bi bila glatkija i dosljednija pri praćenju pokretnih meta.

Bilješke o zakrpama nude detaljnije informacije o novim opcijama, plus potpuni popis popravaka, promjena ravnoteže i poboljšanja kvalitete života uključenih u ažuriranje.

Sljedeće ažuriranje Battlefielda 2042 trebalo bi stići s drugom sezonom, a više detalja bit će objavljeno kasnije ovog mjeseca, navodi VGC.

Novi generalni direktor DICE-a nedavno je rekao da studio “nema vremena” baviti se projektima koji nisu povezani s Battlefieldom jer se želi uspostaviti kao vodeći programer na FPS tržištu.