in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovo su PlayStation Plus igre za avgust 2022.!

Odlična avgustovska postava

Kao i uvijek Sony nas u pravom momentu obavještava o novim igrama koje dolaze na PlayStation Plus u avgustu. PlayStation Blog nam otkriva da će PlayStation Plus pretplatnici dobiti Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 i Little Nightmares. Sve ove igre su besplatne i možete ih preuzeti od 2. avgusta.

Yakuza: Like a Dragon je još jedna igra iz sve otkačenijeg, akcionog Yakuza serijala u kojoj protagonista Ichiban Kasuga pokušava da napreduje kroz kriminalnu organizaciju. Like a Dragon je uveo franšizu u novu eru jer je prvi put predstavio turn-based borbe, mehaniku koja će biti prisutna i u nedavno najavljenom nastavku Yakuza 8.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 je remaster originalnih (i vjerovatno najboljih) Tony Hawk igara, i igra sadrži sve što obožavatelji mogu da očekuju od kvalitetnog remastera. Ovo je ujedno i jedina Tony Hawk igra koju ćemo neko vrijeme vidjeti, obzirom da je legenda skejtbordinga lično potvrdila da su remasteri trećeg i četvrtog dijela otkazani.

Posljednja igra je avantura iz trećeg lica smještena u sablasni svijet u kojem morate da se šunjate da bi spasili živu glavu. U Little Nightmares kontrolišete kidnapovanu devojčicu po imenu Six dok pokušava da pronađe put do kuće. Ovo je interesantno indie iskustvo koje ća vas zastrašiti, ali i emotivno dodirnuti.

Kako prenosi IGN, ove tri igre će biti dostupne do 6. septembra, dok igre iz prošlog mjeseca Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures: Man of Medan, i Arcadegeddon možete probati do 1. avgusta.