in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Početak nove ere: Objavljen prvi trailer za FIFA 23!

Prvi trailer za predstojeću popularnu fudbalsku igru FIFA 23 konačno je objavljen

Saradnja EA Sports i FIFA-e trajala je 30 godina. Ipak, zbog visokih naknada za licenciranje, FIFA 23 bit će posljednja igra kreirana u njihovoj saradnji. To je naravno velika šteta za sve ljubitelje ove popularne igre, jer je posljednjih godina naslov doživio svoj vrhunac, a EA Sports je itekako poboljšao igru.

EA će i dalje proizvoditi sezonsku fudbalsku igru, ali pod rebrendiranim naslovom EA Sports FC. Sve funkcije će biti tu, samo pod drugim imenom i bez licenci. Međutim, do tada, pogledajmo šta nas čeka u posljednjem EA FIFA naslovu, koji će izaći 30. septembra 2022. godine i koji je već dostupan za prednarudžbe.

Tehnologija Hypermotion, koja je krasila FIFA-u 22, stiže i na FIFA 23 igru i to s poboljšanim Hypermotion 2. Novost je i to što će FIFA 23 uključivati i ženske fudbalske ekipe, a u okviru turnira bit će moguće izabrati međunarodne turnire između muškaraca i žena, dok su cross-play funkcije dostupne u više načina.

Iz EA Sports su naveli da FIFA 23 “pomera granice realnosti” i to zahvaljujući poboljšanoj Hypermotion 2 tehnologiji, koja koristi “milione podataka” za kreiranje “novih animacija u realnom vremenu”. Što se tiče igranja, to znači da će igrači dobiti “najprirodnije i najrealnije kretanje igrača i lopte”. Hypermotion 2 tehnologija biće dostupna samo na PC-u i na konzolama aktuelne generacije.

Dodato je ukupno 30 ženskih liga, kao i neka velika ženska takmičenja.

Što se tiče cross-playa, korisnici PS5, Xbox Series X i Xbox Series S, kao i PC igrači, moći će da igraju međusobno, baš kao i PS4 i Xbox One igrači, prenosi GSMArena.