in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) NBA 2K23 vraća Jordana na omot i njegove izazove!

Gaming

Košarkaška legenda Michael Jordan bit će zvijezda koja će se naći na specijalnom izdanju NBA 2K23, a 2K vraća i Jordan Challenges u znak proslave. Izdavač je potvrdio i da igra izlazi 9. septembra 2K23, i da će šestostruki NBA šampion krasiti omot Michael Jordan Edition-a i ograničenog Championship Edition-a.

Jordan je izabran ne samo zato što se 2K23 poklapa sa njegovim kultnim brojem dresa, već i zato što se njegov duh poklapa sa temom ovogodišnje MyPlayer kampanje: Answer the Call.

”Nakon što je učinio 23 najprepoznatljivijim brojem u sportu, bilo je prikladno da za NBA 2K23 predstavimo Michael Jordan Edition,” rekao je Alfie Brody, potpredsjednik globalne marketinške strategije za NBA 2K.

Cijene ovih izdanja još nisu otkrivene, niti je poznato koja NBA zvezda će se naći na naslovnoj strani standardne edicije. Prošlogodišnje specijalno izdanje je koštalo $99.99 u poređenju sa standardnom verzijom koja je iznosila $59.99/$69.99 u zavisnosti od konzole.

The Championship Edition je, međutim, potpuno novi nivo NBA 2K izdanja koji dolazi sa godišnjom NBA League Pass pretplatom, pomoću koje možete da gledate svaku NBA utakmicu na TV-u ili drugom aparatu. Samo ova stavka iznosi $50, tako da oni koji planiraju da kupe ove specijalno izdanje treba da se pripreme za povećanje cijena.

2K nije otkrio mnogo o tome šta dolazi sa svakim izdanjem igre, ali su potvrdili da se Jordan Challeges-i iz NBA 2K11 vraćaju. The Jordan Challenges su bili serija od deset izazova u kojima su igrači ponovo prolazili kroz ključne trenutke Jordan-ove karijere.

U 2K23 će ih biti nešto više (15), a momenti će biti izvučeni iz Jordan-ove NBA karijere sa Chicago Bulls-ima, kao i njegovi poduhvati sa reprezentacijom SAD-a. Svi originalni izazovi će biti rekonstruisani iz osnova i nalazit će se u odvojenom modu sa novih pet, prenosi IGN.

Izdavač je obećao uskoro još informacija, a detaljniji pregled Jordan Challenges-a će biti objavljen u toku ovog ljeta.