in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Dugoočekivana Bayonetta 3 stiže ove jeseni!

Pet godina nakon što smo vidjeli najavu na The Game Awards 2017.

Nintendo nam je otkrio da ćemo nakon pet godina ponovo mučiti demone, anđele i sve entitete između, kada 28. oktobra ove godine Bayonetta 3 dođe na Nintendo Switch.

Duži trailer, koji možete da pogledate ispod, završava se sa oktobarskim datumom objavljivanja koji će obilježiti skoro pet godina od kako je igra zvanično najavljena decembra 2017.

Poptuno novi gameplay u traileru je pokazao i jednu od transformacija Bayonetta-e i obilje brzih borbi po kojima je serijal poznat (kao i developeri PlatinumGames). Nekoliko scena iz igre takođe prikazuju i otkrivaju nove likove, i tačke zapleta koje obožavaoci serijala mogu očekivati, prenosi IGN.

Igra se nije pojavljivala prethodnih godina na velikim događajima kao što je E3, pa su fanovi počeli da se pribojavaju da je serijal ipak došao do zaključka. Srećom, igra se ponovo pojavila prošle godine kada je Platinum rekao da ”razvoj dobro napreduje”.

Novi gameplay je prikazan u septembru prošle godine, a developer je nekoliko mjeseci kasnije potvrdio da igra izlazi 2022.