in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Bleach: Thousand-Year Blood War ima novi trailer!

Gaming

Na Anime Expo-u, VIZ Media je na radost svih fanova podijelila trailer za Bleach: Thousand-Year Blood War koji treba da stigne u oktobru 2022. godine.

Prema navodima Anime News Network, trailer se fokusira na likove Sterna Ritter-a, a ovaj novi anime će biti zasnovan na luku “Thousand Year Blood War” u mangi Tite Kuboa.

Sam Kubo se pojavio u video poruci koja je puštena fanovima tokom Bleachovog panela na Anime Expo-u i rekao da fanovi mogu da „očekuju moderne savremene boje i novo i osvežavajuće iskustvo gledanja sa novim animeom“.

Bleach: Thousand-Year Blood War će premijerno biti prikazan na TV Tokiju u oktobru, a VIZ Media će objaviti seriju na engleskom, prenosi IGN.

Priča će pokriti posljednji luk mange, koji pokriva tomove 55-74, a glumci koji se vraćaju u seriju će također uključivati likove koji se nisu pojavili u originalnom animeu, ali ponavljaju svoje uloge iz video-igre Bleach: Brave Souls.

Bleach manga je prvi put objavljena u Weekly Shonen Jump-u 2001. godine, a završila je 2016. godin. Njena popularnost je dovela do anime adaptacije koja je trajala 366 epizoda od 2004. godine do 2012. godine, zajedno sa četiri filma, video-igrama, romanima, pozorišnim predstavama, pa čak i live-action filmom koji je objavljen 2018. godine.

Ni oktobar nije daleko…