in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Fortnite će dobiti mod iz prvog lica?

Gaming

Jedan od najupečatljivijih elemenata Fortnitea je činjenica da je Epic Games tokom godina poboljšao osnove ovog battle royale naslova.

Od nove fizike, do taktičkog sprint, remonta motora i još mnogo toga, Fortnite je na mnogo načina potpuno drugačija igra od one koja je bio po samoj objavi. Izgleda da je sljedeća značajna funkcija, koja će značajno pormijeniti Fortnite, biti mod iz prvog lica.

Poznati dojavljivač HYPEKS, koji objavljuje informacije o Fortnite igri, nedavno se oglasio na Twitteru kako bi objavio svoja najnovija saznanja, otkrivajući da je Epic Games dodao rudimentarni mod iz prvog lica u Fortnite.

Prema navodima HYPEKS-a, mod je “još u ranom razvoju”, ali napominje da bi kamera iz prvog lica dobro radila u režimu Zero Build u igri.

Dodavanje režima iz prvog lica nije tako jednostavno kao promjena položaja kamere. Zahtijeva potencijalno stotine novih prilagođenih animacija iz prvog lica, kao i potpuno novi sistem za nišanjenje i trzaj. Ovo su samo neka razmatranja koja su potrebna da bi režim u prvom licu dobro funkcionisao, posebno u kada je u pitanju kompetitivni naslov za više igrača.

Imajući to u vidu, Epic Games je u prošlosti pokazao spremnost da revidira mnoge aspekte igre, pa izgleda da će biti samo pitanje vremena kada će se u Fortnite dodati mod iz prvog lica.