in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stigle su PlayStation Plus igre za juni 2022.!

God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker i drugi naslovi

Sony je otkrio PlayStation Plus postavu igara za juni 2022. koju čine God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker i Nickelodeon All-Star Brawl.

Kao i uvijek, objava je izašla na PlayStation Blog-u, a sve tri igre će dobiti PlayStation Plus pretplatnici 7. juna bez dodatnih troškova.

O God of War-u iz 2018. godine vjerovatno nije ni potrebno da trošimo riječi. Iako je igra totalno promijenila žanr u poređenju sa prethodnim hitovima iz franšize, i publika i kritičari su bili oduševljeni novim pravcem koji je stari Kratos krenuo.

Izborite se sa demonima iz prošlosti i naučite sina pravim vrijednostima dok se borite sa nordijskim polu-bogovima i čudovištima iz mitova.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker je online multiplejer igra u kojoj se timovi od četiri nindže bore između sebe, a developeri su preklopili priču iz Naruto-a i Boruto-a kako bi u igru ubacili tonu karaktera iz ovih anima/mangi, prenosi IGN.

Posljednja igra je Nickelodeon All-Star Brawl koja nam donosi još jednu kolekciju karaktera u živopisnoj tuči u kojoj možete da izaberete različite karaktere iz Nick franšiza kao što su Spongebob Squarepants, Korra i Nigel Thornberry.

Ove tri igre možete besplatno preuzeti do 4. jula, dok su igre iz prethodnog mjeseca dostupne do 6. juna. Sony je krenuo i da uvodi nove PlayStation Plus nivoe širom svijeta, a usluga dolazi za korisnike iz SAD-a 13. juna, a u Evropu 23. juna.

Definitivno posvetite jun duhu Sparte.