in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovo su PlayStation Plus igre za maj 2022.!

FIFA 22, Tribes of Midgard, i Curse of the Dead Gods su besplatni za PS+ članove

Sony je objavio da su sljedeće igre koje dolaze na PlayStation Plus ovog maja FIFA 22 (PS5 & PS4), Tribes of Midgard (PS5 & PS4), i Curse of the Dead Gods (PS4). Prema PlayStation Blog-u, sve tri igre su besplatne za sve PlayStation Plus pretplatnike od 3. maja.

Svi znamo šta je FIFA 22, koja je možda i ”zvanično” postala najbolja fudbalska simulacija na tržištu zahvaljujući prilično katastrofalnom lansiranju i naknadnim ažuriranjima Konami-jevog eFootball 2022.

Mnogo manje poznatiji naslov je co-op igra zasnovana na nordijskoj mitologiji, Tribes of Midgard, u kojoj igrači moraju da se odupru dolazećoj invaziji divova tokom Ragnarok-a. Igru je kreirao Norsfell studio, a izdavač je Gearbox, prenosi IGN:

Vjerovatno najbolja igra je ostala za kraj. Curse of the Dead Gods je rogulike akciona igra sa brzim borbama i intenzivnim izazovima. Igrači prolaze kroz proceduralno generisane prostorije iz izometrijske perspektive dok grade svoj arsenal i pripremaju se za svirepe neprijatelje i bosove.

Svako ko je ljubitelj ovog žanra će sigurno uživati u ovom naslovu od Passtech Games-a.

Igrači imaju rok do 2. maja da preuzmu aprilske PlayStation Plus igre, a PS5 korisnici imaju do 11. maja da dodaju Persona 5 u njihovu kolekciju prije nego što igra napusti PS Plus Collection.

Sony će ovog juna lansirati i ”kompletno novi PlayStation Plus” sa tri različita nivoa koji nude različite nagrade uključujući i pristup igrama iz kompletne PlayStation historije.

Korisnici koji već imaju PlayStation Plus pored PlayStation Now dobit će najviši Premium Tier bez dodatnih troškova za preostali period njihove pretplate.