in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Shadoweun Trilogy konačno dolazi na konzole

Vraćamo se u Hong Kong na Switch, Xbox i PlayStation konzolama

Paradox Interactive je najavio planove za izbacivanje remasterovane Shadowrun Trilogy verzije.

Serijal, koji se odvija u posebnom svijetu koji kombinira  fantaziju i cyberpunk teme, dolazi na Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, i PlayStation 5 konzole 21. juna 2022. godine.

The Shadowrun Trilogy sadrži originalni Shadowrun Returns, koji je prva igra koja je na Kickstarter-u skupila preko milion dolara. Pored toga, trilogija će sadržati i proširena izdanja nastavaka Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut i Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition, prenosi IGN.

The Shadowrun serijal poteznih RPG-ova nije vidio novo izdanje od 2015., kada je Paradox Interactive izbacio Hong Kong, tako da će dolazak na konzole biti uparen sa tehničkim poboljšanjima, kao što su ”poboljšana grafika, performanse i optimizacija za kontrolere, saopćio je Paradox Interactive u izjavi za medije.

Trilogija je prvobitno samo najavljena za Nintendo Switch, tako da ova najava označava i njen dolazak na next-gen konzole.

Shadowrun je počeo kao tabletop RPG prije oko 30 godina. Shadowrun Returns ima odličnu priču sa interesantnim zapletima, a iako je Shadowrun: Hong Kong izašao sa manje sadržaja, dovoljno je bio izazovan, dobro napisan i ispunjen zanimljivim vizualima i muzikom.

Ako patite za igrom sa dobrom pričom i poteznim nadmudrivanjima, obavezno dajte Shadowrun serijalu šansu.