in

South Park: The Fractured But Whole dolazi na Nintendo Switch

Zanimljiv leak osvanuo je na internet stranici popularnog australskog retailera Sanity, a tiče se još jedne Ubisoftove igre koja bi se uskoro mogla pojaviti i na Nintendovo Switch konzolama.

Naime, u ponudi nadolazećih igara kod spomenutog retailera našla se i Switch verzija Ubisoftovog hita South Park: The Fractured But Whole, koja bi na Nintendovu aktualnu konzolu navodno trebala stići već 13. marta.

Nintendo i Ubisoft još uvijek se nisu službeno oglasili povodom ovog leaka, no velika je vjerovatnoća da se radi o pravoj stvari. Ubisoft je još tokom E3 2017 sajma jasno dao do znanja da će i u budućnosti pružiti veliku podršku Nintendovoj Switch konzoli, a South Park: The Fractured But Whole nekako nam se čini kao najlogičniji naslov iz već postojećeg Ubisoftovog aktualnog repertoara koji bismo mogli vidjeti na Switchu. Nintendo je također nedavno obećao velike stvari koje predstoje za Switch, već smo pisali o mogućnosti dolaska Red Dead Redemption i GTA V igara, a tokom nedavnog Nintendo Direct Minija dočekala nas je i najava Dark Souls Remastereda, no kako se šuška da će Nintendo uskoro održati i veliki Nintendo Direct, velika je šansa da ćemo upravo tokom istog dobiti službenu potvrdu dolaska svih tih velikih multiplatformskih hitova.