in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Elden Ring: Nova nadogradnja ispravlja NPC, Multiplayer i Ash of war greške!

Stiže na sve platforme

Najnoviji Elden Ring patch popravlja nekoliko problema, uključujući grešku koja je omogućila osvajačima da crash-uju igru domaćina.

Invejderi na PC-u mogli su da naprsno ulete na tuđu mapu po kojoj bi se teleportovali sve dok igra osobe čiji je svijet pretrpio invaziju ne završi sa crash-om.

Developer FromSoftware obračunao se sa ovim problem u patch-u 1.03.2, koji je dostupan već sada na svim platformama. Patch ujedno rješava još neke od poznatih problema poput Neheli Loux quest-a kao i Endure Ash of War, Bestail Sanctum i još mnogo toga.

Dok je FromSoftware riješio jedan problem sa multiplayerom, famozni haker još uvijek uspijeva da izvrši invazije u svjetove drugih igrača i da ih softbanuje, nešto što čini još iz vremena igre Dark Souls 3.

Iako je Eldern Ring izašao prije skoro mjesec dana, doživio je nevjerovatan uspjeh u Sjedinjenim Američkim Državama kao i širom Evrope. Igrači još uvijek tragaju i oktrivaju mnoge tajne igre poput zida koji nestaje tek kada ga udarite 50 puta.

Čini se da je sada već u pitanju kulturološki fenomen. Sve više ljudi postaje opsjednuto FromSoftware kulturom. Pronađen je i par vickastog veša u igri. Nešto što je moguće naći na taj način samo u FromSoftware igri. Rekord za najkraće vrijeme potrebno da se igra pređe konstanto je pomjeran, a famozni haker lovi nedužne igrače.

Elden Ring ubjedljivo je najpoznatija i najuspješnija FromSoftware igra do sada, sa prosječnom ocjenom od 96 na Metacritic stranici i preko 12 miliona prodatih kopija širom svijeta, navodi IGN.