in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Poznato je kad izlazi Hogwarts Legacy

Igra je potvrđena i za Nintendo Switch

Hogwarts Legacy će biti objavljen za vrijeme zimskih praznika ove godine.

Dvije godine nakon što je igra predstavljena svijetu, Avalanche Software je objavio da će Hogwarts Legacy stići ove zime.

Avalanche je pokazao i skoro 20 minuta gameplaya koji sadrži razne aktivnosti u kojima mogu da učestvuju igrači kao učenici čarobnjačkih tajni u Hogwarts-u. Ovo uključuje časove magije, člarobnjačke duele, gajenje magičnih stvorenja i još mnogo toga.

Hogwarts Legacy je prvi put najavljen 2020. godine i trebao je da izađe prošle godine, ali je pomjeren za 2022. Sa najnovijim informacijama dobili smo i malo konkretniji period do kada ćemo morati da se strpimo da uskočimo na voz za Hogwarts.

Završeni State of Play se skoro isključivo koncentrisao na prikazivanje brojnih aktivnosti koje igrači mogu da rade u Hogwarts-u. Od smještaja u vašu čarobnjačku kuću, i pohađanja pete godine škole za čarobnjake, Hogwarts Legacy zaista izgleda kao šansa da igrači žive kao pravi mladi čarobnjaci.

Što se tiče priče u igri, detalji još nisu otkriveni. Igrači će biti studenti pete godine u kasnim 1800-tim godinama. Možemo da napravimo i našeg jedinstvenog karaktera, tako da nećemo kontrolisati nekog poznatog protagonistu, prenosi IGN.

Igra će doći na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC.