in

Ovoga mjeseca dolazi zatvorena beta Sea of Thieves

Developeri Microsoft i Rare objavili su da će izabrani pirati isploviti na otvoreno more u zatvorenoj beta fazi Sea of Thieves naslova krajem prvog mjeseca.

Nadamo se da ste utovarili rum i pronašli posadu za svoj piratski brod u nadolazećem Sea of Thieves naslovu jer već za dvije sedmice odabrani morski razbojnici isplovit će na otvoreno more puno plijena. Drugačije rečeno, zatvorena beta najambicioznije igre iz Rarea započinje u srijedu, 24. 01. u osam ujutro, a završava u ponedjeljak, 29. 01. u devet ujutro po našem vremenu.

S obzirom na to da se radi o zatvorenom beta testiranju, ova faza bit će dostupna samo određenim piratima odnosno igračima koji su postali dio Insider programa Sea of Thieves prije 01. 12. prošle godine i/ili one koji su prednaručili igru. Prema riječima Microsofta, svi kvalificirani igrači u skorašnjoj beti dobit će pravi okus piratskog života koji mogu očekivati prilikom izlaska pune verzije igre.

Treba istaknuti da zatvorenu betu neće štititi NDA ugovor iliti Ugovor o tajnosti, što znači da se javno možete hvaliti screenshotima i videima iz igre koliko god vas je volja.