in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Brothers – A Tale of Two Sons

Besplatno preuzimanje

Korisnici Epic Games Storea mogu do 24. februara besplatno preuzeti igru Brothers – A Tale of Two Sons koja inače košta 14,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Gameperspective napominje kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je avanturistička igra u kojoj igrač mora kontrolirati braću u isto vrijeme na njihovom putovanju pronalaženja lijeka za njihovog oca. Dok je igru moguće zaigrati samostalno, tehnički je moguće igrati i co-op na jednom kontroleru gdje svaki igrač kontrolira jedan stick i trigger.

Brothers – A Tale of Two Sons je stigao na tržište još u 2013. godini te je do sada primio velik broj pozitivnih ocjena od igrača i recenzenata, najviše zbog načina vođenja priče bez razumljivog govora i te ideje kontroliranja više likova u isto vrijeme.