in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prava tehnička čuda: Donosimo TOP 5 Android igara s kvalitetnom grafikom!

Dostižu razinu prijenosnih konzola najnovije generacije

Mobilne igre svakim danom postaju sve potpunije i naprednije, omogućujući da uživate u iskustvima sličnim onima koje možete imati s vašim konzolama ili računarima. Iako je grafika mobilnih igara eksponencijalno evoluirala, do vrhunske grafike još je mnogo godina. Zato još uvijek ima onih koji traže način kako igrati GTA V na Androidu, kao i druge konzolne igre koje se ističu vrhunskom grafikom.

Međutim, danas možemo pronaći naslove koji su prava tehnička čuda i čini se nevjerovatnim da se mogu pokrenuti na pametnom telefonu. U Google Playu je moguće pronaći sve više igara s naprednim grafičkim odjeljcima, koje malo po malo dostižu razinu onih prijenosnih konzola najnovije generacije. Geek predstavlja neke od grafički najmoćnijih igara za mobilne uređaje.

Infinity Ops

Infinity Ops je fantastična igra koju možete preuzeti na svoj Android, a smještena je u distopijski futuristički svijet.

ARK: Survival Evolved

Survival Evolved je već neko vrijeme dostupan na Androidu, s nevjerovatnom grafikom kvalitete slične onoj u verziji za konzolu. Igra zahtijeva snažan tehnički dio, uključujući najmanje 3 GB RAM-a i nekoliko gigabajta besplatnog prostora za pohranu u memoriji uređaja.

Galaxy on Fire

Ako volite igre smještene u svemiru, Galaxy on Fire može biti jedan od najboljih naslova koje možete preuzeti na svoj mobitel. Ima impresivnu grafiku, a igra je jedna od najboljih koje možete vidjeti u igricama ove kategorije. U njoj ćete se morati boriti protiv drugih brodova diljem galaksije s više od 30 zvjezdanih sustava i više od 100 planeta i svemirskih stanica.

Exos Heroes

Exos Heroes ima jednu od najnaprednijih grafika ikada viđenih u mobilnoj igrici. Radnja je smještena u fantastičan svijet prepun čudovišta i heroja, a igra nudi otvoreni svijet i dobar RPG format sa strateškim bitkama.

Sky: Children of Light

Kreatori naslova poput Journey ili Flower u svom katalogu imaju jednu od igara s najboljim grafičkim rješenje. Sky: Children of Light je RPG otvorenog svijeta u kojem igrači istražuju ogroman svijet zajedno s drugim ljudima iz cijelog svijeta.