in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Horizon Forbidden West je po prvi put prikazan kako radi na PS4

Gaming

Sony Interactive Entertainment objavio je prvu snimku gameplaya Horizon Forbidden West koji radi na osnovnoj PS4 konzoli, koju možete pogledati u nastavku.

Ranije ovog mjeseca objavila je prvu snimku igranja igre Horizon Forbidden West PS4 putem serije isječaka koji prikazuju kako radi na PS4 Pro.

Guerrilla je prošle godine rekao da fanovi Horizona ne bi trebali biti zabrinuti da je PS4 verzija Forbidden Westa kompromitirana studijskim radom na PS5.

Sony je najavio Horizon: Forbidden West za PS5 u junu 2020. prije nego što je potvrdio verziju za PS4 prošlog septembra.

Iako je snaga PS5 omogućila Guerrilli da doda razine detalja igri na novijoj konzoli, u septembru je glavni umjetnik Bastien Ramisse rekao za PlayStation Blog da studio nastoji pružiti jednako zadivljujuće iskustvo na obje platforme.

“Zapravo smo razvili i testirali igru istovremeno na PlayStationu 4 i PlayStationu 5, jer nam je kao studiju važno osigurati da igrači PlayStationa 4 dobiju jednako impresivno iskustvo”, poručio je.

Sony je nedavno odgodio datum izlaska Horizon Forbidden West do februara 2022. Također je promijenio planove da ne nudi besplatne nadogradnje PS5 korisnicima koji kupe PS4 standardno izdanje Horizon Forbidden Westa.