in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Halo Infinite multiplayer će omogućiti da zaradite credits u drugoj sezoni

343 će izbaciti update povodom BTB matchmaking problema

Halo Infinite multiplayer će dati igračima mogućnost da zarade credits za vreme druge sezone putem Battle Pass-a koji će moći da koriste u prodavnici igre kako bi kupili stvari, kozmetiku pa čak i novi Battle Pass.

343 Industries HoD Jerry Hook je nakon “feedbacka” od strane zajednice odlućio da credits budu “osvojivi” putem Battle Pass-a U HALO Infinite-u. Ovo će postati zvanično po završetku prve sezone u maju 2022. godine.

„Zahvaljujući vašem konstantnom feeddbacku, sa zadovoljstvom potvrđujemo da će se credits moći zaraditi u Battle Pass-u za sezonu 2“, napisao je Hook i dodao:

„To znači da ćete moći da zaradite kredite dok napredujete kroz Halo Infinite. Imat ćemo više da podijelimo o ovome kako se budemo približavali 2. sezoni.“

Hook je također izjavio kako se tim fokusira na “umanjenje cjenovnika širom projekta” kada je u pitanju Halo Infinite multiplayer. U slučaju trenutnih problema sa povezivanjem Big Team Battle-a, 343 će također ukloniti sve izazove koji zahtijevaju BTB kada se nedjeljni izazovi resetuju u utorak dok se ne pronađe rješenje, prenosi IGN.

“Halo Infinite BTB hotfix pušten je ranije prošle sedmice, ali nije bio efikasan onoliko koliko smo se nadali”, rekao je Hook.