in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Za prelazak Elden Ring-a će vam trebati 30 sati

Gaming

FromSoftware je potvrdio da će nam trebati nekih 30 sati da pređemo Elden Ring, ali ovo naravno nije ni blizu koliko vremena možemo da provedemo u ovoj masivnoj igri. Prolazno vrijeme označava samo koliko vremena možemo da provedemo na glavnoj ruti.

Tokom intervjua na Taipei Game Show 2022, producent Yasuhiro Kitao je dobio pitanje koliko je vremena dovoljno da se pređe nova igra. ”To će zavisiti od igrača do igrača”, prokomentarisao je Kitao.

”Što se tiče ciljeva postavljenih tokom razvoja, ideja je bila da završite igru za 30 sati, ukoliko se krećete glavnim putem” objasnio je on.

”Igra pored toga sadrži još nekoliko desetina sati igranja, ali ako govorimo samo o glavnoj putanji, ne bi trebalo da traje mnogo duže od toga”, dodao je Kitao.

Svijet Elden Ring-a je ogroman, i igra je dizajnirana tako da je možete preći, a da ipak ne doživite sve što ima da ponudi.

”Neki igrači vole da istraže cijelu mapu kada prvi put igraju, dok drugi ostvavljaju istraživanje za drugi ili treći ciklus”, istakao je producent.

Takođe je i rekao da tehnički nije moguće otkriti sve u samo jednom sjedenju, prenosi IGN.

Ostalo je još mjesec dana od zvaničnog izlaska Elden Ring-a, a možete pogledati i kako će izgledati ekran za kreiranje karaktera.