in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novo ažuriranje Call of Duty Vanguarda i Warzonea dodaje crossover Attack on Titan

Brojni noviteti

Ažuriranje sredinom sezone za Call of Duty Vanguard i Warzone prvo izdanje detaljno je opisano prije ovosedmičnog lansiranja.

Kao što su prethodno otkrili “rudari” podataka, Vanguard i Warzone će dobiti crossover Attack on Titan koji će se poklopiti s posljednjom sezonom popularnog animea. Igrači će imati mogućnost da postanu članovi Survey Corpsa s paketom Tracer Pack: Attack on Titan — Levi Edition, koji sadrži nacrt oružja Titan Piercer i završni potez Legendary Steel Cut.

Po cijeni od 19,99 američkih dolara, paket trgovine od 10 artikala također uključuje Legendary Historia SMG i Ymir Curse jurišnu pušku. Također u novom ažuriranju sredinom sezone stiže i nova operaterka Isabella Rosario Dulnuan Reyes i Welgun SMG. Oružje se može otključati kroz izazov u igri ili putem nacrta uključenog u paket trgovine.

Što se tiče zombija, ovosedmično ažuriranje uvest će klasičnu igru preživljavanja za Shi No Numu u novom Void Objectiveu, plus četiri razine nadogradnje Artifacta i tri Pack-a-Punch camo maske.

Također će dodati izazove za otključavanje oružja za Katana i Welgun SMG, borbeni štit i izrađivanje nizova ubistava podrške (Warmachine i Deathmachine). Ažuriranje Vanguarda bit će dostupno za preuzimanje danas, 12. 01., nakon čega slijedi ažuriranje Warzone Pacifica u srijedu, 13. januara.

Razvojni programer Warzone Raven Software trenutno ulaže napore da otkloni bug koji uzrokuje da neki skinovi operatora postanu nevidljivi.