in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Far Cry 6 – Danny Trejo je službeno stigao, mjesec dana nakon što je slučajno prijevremeno objavljen

Besplatni DLC sadrži dvije misije

Far Cryjeve crossover misije Danny Trejo sada su dostupne za igranje, više od mjesec dana nakon što su slučajno puštene prijevremeno.

Besplatni DLC sadrži dvije misije, obje u kojima Trejo glumi samog sebe.

U prvoj misiji pod nazivom Danny & Danny vs Everybody, igrači se udružuju sa zvijezdom Machete kako bi se borili protiv snaga Antóna Castilla, koji pokušavaju spriječiti Treju da pravi tacose kako bi nahranio gladne. Kada se ova misija završi, otključava se nova specijalna operacija (šesta i posljednja u igri), u kojoj Trejo pomaže studentima koji protestiraju protiv Castillove vojske.

Podsjećamo, prva misija slučajno je objavljena početkom novembra, a igrači su mogli pristupiti onome što je izdavač nazvao “work-in-progress” verziji DLC-a. Ubisoft je odmah povukao sadržaj, izvinjavajući se zbog njegovog prijevremenog objavljivanja i naglašavajući da još nije spreman za reprodukciju.

“Misija Dani & Danny vs Everybody je u toku i slučajno je puštena prijevremeno”, rekao je Ubisoft tada. Primite izvinjenje zbog eventualne zabune.”

Far Cry 6 je objavljen 7. oktobra i ima rezultate od 75 (PS5), 76 (PC) i 80 (Xbox Series X/S) na agregatoru recenzija Metacritic.