in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Battlefield 2042 će dobiti novu mapu pod nazivom Exposure

Nova ažuriranja

DICE je počeo razmišljati o izradi ​​nove mape Battlefielda 2042 pod nazivom Exposure.

EA je u intervjuu za GameSpot naglasio kako Exposure “podiže dizajn karte na potpuno novu razinu”, iako nije bio spreman otkriti nikakve pojedinosti. Prije izlaska igre prošlog mjeseca, DICE je potvrdio da se prva sezona Battlefielda 2042 neće pokrenuti prije 2022. godine.

Studio navodi da će prva sezona uključivati ​​novi sadržaj za Specialist, Battle Pass i Portal, a možda čak i neke nove znamenitosti koje treba vidjeti, što bi na neki način moglo nagovijestiti planove za uvođenje Exposurea.

Prije toga, DICE će uvesti sedmične misije i nagrade, plus ograničene vremenske načine rada.

Ograničeni vremenski načini za povezivanje će omogućiti igranje sa 64 igrača na PC-u, PS5 i Xbox Series X/S. Trenutni modovi podržavaju 128 igrača na tim platformama, dok su verzije za PS4 i Xbox One ograničene na 64 igrača.

Najveće ažuriranje za Battlefield 2042 do sada je objavljeno u četvrtak, uvodeći preko 300 popravaka kao i promjene ravnoteže te poboljšanja kvalitete života u samoj igri.

Još jedno “malo” ažuriranje Battlefielda 2042 bit će objavljeno početkom decembra, a isto će biti usredotočeno na promjene ravnoteže i ispravke grešaka.