in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uncharted 4 verzija za PC i PS5 uklanja multiplayer, sugerira ploču s ocjenama…

Brojni noviteti

Uncharted: The Legacy of Thieves neće uključivati ​​komponentu za više igrača, odnosno klasifikacijsko tijelo koje je predložio ESRB.

Nadolazeća kolekcija za PC i PS5, koja uključuje Uncharted 4 i proširenje The Lost Legacy verzije, najavljena je u septembru i trebala bi biti objavljena sljedeće godine.

Dok je Uncharted 4 lansiran s kompetitivnim načinom za više igrača, a kasnije je dodao i kooperativni način preživljavanja, od kojih su oba dostupna igračima Lost Legacyja, nova ESRB klasifikacija Legacy of Thieves navodi da nadolazeće izdanje nema „interaktivne elemente“.

Prema ESRB-ovom vodiču za ocjenjivanje, interaktivni elementi uključuju mrežne opcije kao što je sposobnost korisnika da međusobno komuniciraju. Nasuprot tome, tablice Uncharted 4 i The Lost Legacy se odnose na online interakcije.

Kako bi Uncharted 4 proslavio petu godišnjicu u maju, programer Naughty Dog objavio je popis statistike o igri, za koju je rekao da je privukla više od 37 miliona igrača, uključujući 13,3 miliona korisnika za više igrača.

Sony je rekao da će Uncharted: Legacy of Thieves biti objavljen za PS5 početkom 2022. godine, dok će PC verzija, koju razvija Iron Galaxy, stići “ubrzo nakon” toga.

Moguće je da će se izlazak igre poklopiti s nadolazećim filmom Uncharted u kojem glume Tom Holland kao mladi lovac na blago, Nathan Drake i Mark Wahlberg kao njegov mentor Victor Sullivan.

Nakon šestomjesečnog kašnjenja, film Uncharted trebao bi biti objavljen 18. februara 2022. godine.