in

Dječaku lopov ukrao gaming poklone za Božić, a onda se ukazao Deda Mraz

Lopovi su lišili jednu porodicu iz Australije božićnog veselja, međutim, tvrtka Razer odlučila im je vratiti osmijeh na lice, pa je dečkiću pod bor stavila gaming opremu koja mu je bila ukradena.

Izgleda da Microsoft nije jedina tvrtka koja glumi Deda Mraza djeci koja uživaju u igranju videoigara. Drugim riječima, američka softverska tvrtka poklonila je jednom klincu Xbox One S konzolu u paketu s Minecraftom zbog plemenitog i nesebičnog čina, a gaming kompanija Razer vratila je drugom dječačiću božićne darove kojih je bio nepravedno lišen.

Naime, jedna australska porodica od četiri člana htjela je provesti Božić kao i svaka druga – otvaranjem poklona u društvu svoje djece. Međutim, blagdansko veselje i plan uništio im je još uvijek neidentificirani lopov. Konkretno, kradljivac je provalio u njihov dom gdje je ukrao laptop, različite alate, kreditnu karticu i božićne poklone za djecu.

Među ukradene poklone ubrajaju se barbika – iz nekog čudnog razloga – ali i znatno skuplji darovi poput Razer tastature i druge gaming opreme, koji su bili namijenjeni dvanaestogodišnjem dječaku.

Kada je direktor tvrtke poznate po osebujnom dizajnu hardvera za PC čuo za ovu vijest odlučio je kontaktirati porodicu i vratiti osmijeh na lice malom Callumu. Ukratko, Min-Liang Tan pobrinuo se da dječačić dobije tastaturu, ali i dodatni gaming pribor poput miša te headseta.