in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Igre za najmlađe koje će biti hitovi i u 2022. godini!

Gaming

Svi znamo da igranje video igara vjerovatno najzabavnija aktivnost za djecu. Isto tako, većina nas je svjesna da djeca uglavnom neće neko duže vrijeme igrati istu igru. Može se reći da su konstantno u potrazi za nečim novim i zabavnim, a sam je Internet prepun različitih igara i opcija. Kada je tako, čini se kao da je gotovo nemoguća misija pronaći igru kojoj će se dijete često vraćati i igrati je iznova.

Iz tog smo razloga kreirali ovaj popis na kojem se nalaze besplatne igrice za djecu koje je moguće igrati u pretraživaču te koje bi trebale nastaviti biti hitovi u kojima će djeca uživati čak i u 2022. godini, prenosi Geek.

Powerline.io je vrlo jednostavna igra koja je kreirana po uzoru na nekadašnju popularnu zmijicu. Ona se može igrati u pretraživaču, a igrači u njoj također upravljaju malenom zmijicom koja može rasti ovisno o tome koliko hrane pojede. Međutim, u ovoj igri postoje i drugi igrači koji istovremeno pokušavaju postati što veći, a cilj je izbjegavati ih. Ako se jedna zmijica svojom glavom zabije u drugu postat će hrana za druge zmije te će morati krenuti s igrom ispočetka. Mnoge igre za djecu koje se mogu igrati u pretraživaču danas imaju ovakav ili sličan koncept.

World’s Hardest Game

World’s Hardest Game je igra koja ima poprilično jednostavan koncept. Igrač mora crveni kvadratić s jednog zelenog polja dovesti na drugo. Međutim, pritom mora paziti da ga ne dodirne jedan od plavih kružića jer će tada morati razinu započeti ispočetka. Svaki je novi nivo sve teži, a kako se igrač približava kraju, tako vrlo vjerovatno shvati da ova igra zapravo u potpunosti opravdava svoje ime.

Frogger Classic

Frogger je bila vrlo popularna igra u vrijeme kada igrice za djecu nisu bile napredne kao danas. Jedini cilj u Froggeru bio je pomoći žabi da s jedne strane zaslona dođe na drugu. Pri tome ona mora prelaziti cestu ili preskakati rijeku, a sa svakom novom razinom igra postaje sve teža. Frogger Classic je zadržao originalni retro izgled tako da će u ovoj igri moći uživati i oni nešto stariji koji se žele prisjetiti igara koje su igrali u svom djetinjstvu.

Gartic.io

Igra Gartic.io je kreirana po uzoru na popularni “Pictionary” u kojem se igrači natječu u crtanju. Jedan će igrač dobiti za zadatak nacrtati neki predmet ili pojavu, a ostali igrači će morati pogoditi što je nacrtao. Gartic.io je idealan za igranje s prijateljima i bez ikakve sumnje će djeci priuštiti sate zabave i smijeha. Ono što je također sjajno kod ove igre je da se ona može igrati na više različitih jezika.4

8 Ball Pool

8 Ball Pool je jedna od najpopularnijih igara ikad koje se mogu igrati putem pretraživača. Naravno, riječ je o biljaru u kojem se može igrati protiv drugih igrača, a sama navigacija u igri je vrlo jednostavna i svi će se moći odlično snaći u njoj. Lako je vidjeti gdje će se koja kugla odbiti nakon udarca i zato možemo slobodno reći da bi se i ona mogla ubrojati među igre za djecu jer sasvim sigurno će svaki mališan uživati igrajući ovaj zabavni naslov.