in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Preuzmite odmah: Stubbs the Zombie i Paladins Epic Pack besplatni na Epic Games Storeu

Besplatne igre

Sedmična smjena besplatnih igara nam u novom krugu donosi nešto stariju akcijsku avanturu Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, kao i ekskluzivni Epic Pack za free-to-play pucačinu Paladins.

Podjela besplatnih igara koje se na Epic Games Storeu smjenjuju svakog četvrtka je i dalje na snazi, pa tako od jučer imamo priliku u kolekcije uvrstiti Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, zombijevsku avanturu koja kao ni glavni junak nije u cvijetu mladosti, dok su ljubitelji timske free-to-play pucačine Paladins dobili prigodu obogatiti svoj račun ekskluzivnim dodatkom vezanim uz EGS.

Kao i ranije, dovoljno je imati aktivan korisnički račun na spomenutom servisu i prisvojiti besplatne naslove do idućeg četvrtka kada će ih prema planu zamijeniti horor avantura Among the Sleep.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse nas vodi u ulogu nesretno ubijenog Stubbsa koji je nakon 26 godina mirovanja pod zemljom probuđen kao zombi, obzirom da je iznad njegovog vječnog počivališta izgrađen gradić Punchblow kojeg je financirao njemu netko vrlo blizak i povezan s njegovim ubistvom.

Uz retro futuristički ugođaj potpomognut odličnim soundtrackom i mnogo humora, poput nezaboravne scene u kojoj Stubbs ispred američke zastave u štali svojim sljedbenicima drži patriotski govor, kako navodi Bug, očekuje nas avantura u kojoj ćemo jesti mozgove kako bi nadoknadili izgubljeno “zdravlje” (ako o toj skali uopće možemo govoriti na taj način) ili pretvarati nesretnike u zombije koji će nas slijediti na našem osvetničkom putu.

Obzirom da glavni lik ne može koristiti konvencionalno vatreno naoružanje, sukob s organima reda i živima se svodi na batinanje i navođenje sljedbenika prema tačkama interesa kako bi nam pomogli u bitkama i u prvom redu služili kao štit dok nam protivnici ne dođu na dohvat ruke.