in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prvi pogled na “elegantnu” akciju Project Eve

Avantura počinje protiv neprijatelja čovječanstva na uništenoj Zemlji

Prošle su dvije godine otkako su iz PlayStationa najavili razvoj Project Evea. Danas su napokon u mogućnosti otkriti novi, pobliži pogled na igru namijenjenu za ​​PlayStation 5.

Povratite ukradenu Zemlju i odlučite se za sudbinu čovječanstva

U ne tako dalekoj budućnosti, čovječanstvo je protjerano sa Zemlje nakon što je izgubilo bitku protiv osvajača zvanih NA: tives. Kako bi osvojila Zemlju, igračica postaje Eva, koja se mora boriti s moćnim neprijateljima sa novim saborcima. Pozivamo vas da se pridružite Evinoj avanturi pred nepoznatim stvorenjima na pustoj Zemlji.

Krv, oštrica i … ljepota

Zemlja, utjelovljena s tako gracioznom grafikom koja u potpunosti koristi snagu PlayStation 5, prenosit će neviđene vibracije koje se izdvajaju iz drugih postapokaliptičnih svjetova. Dok pratite Evu tokom igre, približavate se korak do tajne skrivene u ovom neobičnom svijetu. Borba u Evi uključuje napad, odbranu i izbjegavanje, a pritom ostaje fluidna i poletna. Jedini način preživljavanja je shvatiti obrasce napada različitih neprijatelja i suprotstaviti se preciznim mjerenjima.

Skidanje neprijatelja kulminira spektakularnim i zabavnim prikazom moći. Haptička povratna informacija bežičnog kontrolera DualSense, višestruko pojačava ovo iskustvo. Od osjećaja sječiva koje sječe neprijatelja do izuzetnih vještina koje vas “bockaju” u rukama.

Eve će u svojoj avanturi učiniti više od toga da stilom ubija neprijatelje. Svladajte teren skalirajući zidove, taktički klizeći, ljuljajući se na konopcima i još mnogo toga. Dok se probijate kroz ovo okruženje koristeći različite akcije, pokušajte istražiti i steći blago skriveno po cijelom svijetu.

Kako igra napreduje, Eve stječe vještine i predmete, i postaje sve jača. Nabavite Beta Gauge (BG) pariranjem i izbjegavanjem borbe. Zatim možete upotrijebiti BG za stjecanje vještina poput probijanja super oklopa, izvođenje opsežnih napada, prekid neprijateljskih kombinacija i slično. Eve također ima Burst Gauge koji se akumulira uzastopnim parijama i kombinacijama, koji se može koristiti za aktiviranje pojačanja i snažnih napada poput skoka. Također se možete veseliti pronalasku elegantnih kostima tokom igre kako biste promijenili Evin izgled.

Još uvijek nije poznat datum izlaska na PS5.

Video možete pogledati OVDJE.