in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Jučerašnji PlayStation Showcase najavio fantastične naslove: Izdvajamo TOP 3 video igre!

Prvi pogled u najnovija izdanja

Jučerašnji PlayStation Showcase uključivao je ažuriranja iz PlayStation Studiosa i nekih od najmaštovitijih programera u industriji. PlayStation Showcase donio je potpuni pregled fantastičnih naslova koji nas očekuju u narednom periodu.

Iz PlayStationa poručuju da tek počinju s predstavljanjem novog sadržaja i da će svaki naredni potez pomjerati granice.

U nastavku donosimo TOP 3 video igre koje će zasigurno opravdati navedena obećanja.

The City Where Play Has No Limits

Ovo novo mjesto vodi igrača na planirano putovanje kroz jednu od najstarijih i najcjenjenijih igara u historiji. U fantastičnom gradu kao pozadini, igra je sadržana pravilima i ograničenjima – i vidimo šta se događa kada jedan igrač prkosi konvencijama i trijumfalno “stoji”, dokazujući da igra nema granica.

Dok gledate ovo mjesto, obratite pažnju na sitne detalje: Odali su i počast nekim od Playstation omiljenih igara. Možete li ih sve uočiti?

Gran Turismo 7 stiže na PS5 i PS4 4. marta naredne godine

Gran Turismo 7 će biti dostupan 4. marta 2022. godine istovremeno na konzolama za PS5 i PS4.

Kulturno okruženje oko automobila uveliko se promijenilo u posljednjih 25 godina. Cilj GT7 u današnjoj kulturi je osmisliti igru ​​koja će prenijeti sve iz posljednjih 150 godina automobilske i trkačke kulture, bez obzira jeste li stari obožavatelj ili prvi put otkrivate automobile.

GT7 vrhunac je serije koja godinama zadovoljava očekivanja ljubitelja GT -a, a ujedno je i naslov koji označava početak teške misije obuzdavanja pune širine automobilske kulture iz prošlosti u jednu video igru.

Valjanost simulacije provjerena je pomoću Scapes HDR slika, za koje su prikupili podatke za nekoliko hiljada mjesta širom svijeta. Kao rezultat toga, uspjeli su kreirati stvarne nebodere i promjene svjetla za različita doba dana.

 

Prvi pogled na video igru God of War Ragnarök

Ledeni vjetrovi Fimbulwintera stigli su u Midgard, čineći preživljavanje Kratosa, Atreusa i Mimira u nordijskim divljinama još izazovnijim nego prije.

Iako je posljednja igra izgradila ogromnu količinu povjerenja i razumijevanja između oca i sina, još uvijek postoji velika složenost u njihovim interakcijama – posebno nakon otkrivanja Atrejevog divovskog naslijeđa i skrivenog proročanstva koje je samo Kratos vidio.

Atrej je očajnički znatiželjan. Kao i većina mladih ljudi, želi shvatiti ko je zapravo on. Misterij Lokijeve uloge u nadolazećem sukobu nešto je što Atrej ne želi zaboraviti. Želi zaštititi svoju porodicu, ali također ne želi ni stajati po strani i ne raditi ništa dok sukob proždire devet carstava.

Naslov ovog puta donosi tajanstveniju raznolikost lokacija i drugačija je od svih koje ste dosad igrali.