in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nova revizija PS5 Digitalne verzije unosi fizičke promjene

Nova verzija

Nova generacija konzola izašla je na velika vrata i sa velikim nestašicama koje još danas nisu u potpunosti razriješene. Izgleda kako nova verzija konzole donosi unutarnje fizičke promjene.

Nove verzije PlayStation 5 Digital Edition konzole uskoro će se naći i na našim policama, a što je tačno novo neće biti očito na prvi pogled. Promjene ne možemo nazvati značajnima, ali možda glavna promjena, iako malena, znači puno.

Postolje koje je potrebno kako bi PlayStation 5 stajao uspravno ili bio polegnut na njega se prikvači jednostavnim vijkom. To znači da instalacija nije “tool-less” već će svaka promjena biti zadatak za sebe. Nove konzole implementirati će trik kojega koristi većina monitora, a to je vijak koji se može jednostavno pričvrstiti rukama bez potrebe za alatima.

Nova verzija također je lakša za čak 300 g što znači da su vjerovatno uvedene promjene oko implementacije “frižidera”, ali za tačne detalje ipak treba pričekati dolazak novog primjerka u ruke osobe spremne za detaljnu analizu sistema.

Nova konzola za sada ima samo nekoliko novih naslova.