in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Danas na PC dolazi Warzoneom inspirirana pucačina Scavengers

Stiže nam još jedna igra inspirirana Warzoneom

Kooperativna pucačina na kojoj rade tvorci Halo i Battlefield serijala danas će se pojaviti u igrivom izdanju na PC platformi.

Stiže nam još jedna igra inspirirana Warzoneom. No, ne onim Warzoneom na kojega ste vjerovatno pomislili. Scavengers je pucačina iz trećeg lica koja je inspirirana Warzone modom iz igre Halo 5, onom koja je izašla davno prije Call of Duty: Warzonea. To znači da se u ovoj igri mečevi igraju na otvorenoj mapi gdje obitavaju AI protivnici (divlje životinje i mutanti), ali i suparnički timovi s kojima se morate boriti za zauzimanje ključnih točaka, navodi Hcl.hr.

Igra se odvija na post-apokaliptičnoj Zemlji koju je zamrznuo asteroid, a to je pozornica koja donosi neke specifičnosti. Svi će igrači tako ostavljati tragove u snijegu po kojima će se moći lako vidjeti tko je gdje bio. Osim toga, mutante koji se zovu Scourge moći ćete namamiti na svoje protivnike, tako da obave posao umjesto vas.

Scavengers nakon dvije godine razvoja sutra (28. 4.) ulazi u fazu early accessa na Steamu i Epic Games Store. Igra je također u razvoju za PlayStation 4 te Xbox One, no te verzije uslijedit će nešto kasnije.