in

Ovogodišnji Dota 2 šampion Dream League osme sezone je Team Secret

Izuzetno svestrani i nevjerovatno vješti, Team Secret i Team Liquid isporučili su nam Veliko finale koji je teško zaboraviti.

Osma sezona Dream League igrata je tri dana, dakle od petka pa sve do danas (nedjelja) gdje smo prisustvovali “Velikom finalu” između timova Team Secret i Team Liquid.
Team Secret je izgubio samo jednu igru unutar cijelog turnira i to u finalu koje je bilo jučer (subota) upravo protiv današnjeg protivnika u “Velikom finalu” Team Liquida. U jučerašnjem finalu su ih dobili rezultatom 2:1.
Team Liquida se zatim morao boriti protiv ostalih loše plasiranih timova iz prve runde takmičenja. Pobjednika nižerangiranih timova danas u Velikom finalu čekao je ovogodišnji šampion Team Secret.

Finalisti Dream League osme sezone, danas su igrali i “Veliko finale” ovoga turnira. Team Liquid je očekivao osvetu za poraz iz finala od prethodnog dana, ali osvajaču turnira nisu se uspjeli osvetiti.
Team Secret pobjedom od 3:0 odnio je prvu nagradu ovoga turnira u iznosu od 500.000 dolara. Velika svota novca zar ne! Zato dobro razmislite je li se isplati igrati video igre ili ne!?.

U nastavku ćemo vam pokazati neke zanimljive trenutke iz Velikog finala i način na koji su igrači iz Team Secreta postali ovogodišnji šampioni osme sezone Dream League Dota 2 turnira.

Na kraju vam donosimo i slavlje igrača ovogodišnjeg turnira Team Secret.