in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

“Simulator sahrane” teško da može imati bizarniji trailer: Legalno spremanje mrtvaca za pokop, pljačkanje grobova po noći…

“Pjesnici su čuđenje u svijetu”

Taman kad čovjek pomisli da su se majstori izmišljanja igara dosegnuli svoj limit, evo ih opet u epizodi najavljivanja bizarnih simulatora koje vjerovatno nikad nećemo igrati.

Nekad se moglo reći: “Pjesnici su čuđenje u svijetu.”, no danas definitivno vrijedi uzrečica “Developeri tvrtke PlayWay su čuđenje na planetu.” Iza ove mistične poljske firme sada su već praktički stotine igara koje su najavljene, a nisu materijalizirane. Sve su odreda bizarni simulatori koji prezentiraju život šankera, frizera i renovatora nakon Drugog svjetskog rata. A imaju i nekih totalnih bizarnosti kao što su skateboarding igra s krmačom, simulacija Isusa Krista i sl.

No, ako ste mislili da su to čudne igre, onda još niste vidjeli My Funeral Home. Upravo je “najavljen”, što znači predstavljen trailerom koji je toliko lažan da ne želimo da to bude istina. Ovaj simulator u kojemu vodimo tvrtku za posmrtne aktivnosti obećava tako legalno spremanje mrtvaca za pokop, sudjelovanje u samom pokopu, a onda neslužbeno i pljačkanje grobova po noći? Pri tome igra poručuje da se neprofesionalnim zaposlenicima znaju događati bizarne stvari, no nećemo vam sada spoilati to.

Taj trailer jednostavno morate sami pogledati.

My Funeral Home navodno izlazi vrlo brzo. No, to su u PlayWayu rekli i kad su najavili Horse Shelter 2021 prije nego je isti postao Horse Shelter 2022. I sad kažu da će svi koji do 2022. tu igru dodaju na listu želja dobiti popust za kupnju po lansiranju te igre, navodi Hcl.hr.