in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Plavi Nintendo Switch Lite uskoro stiže u Europu

Lite verzija Nintendo Switcha će uz postojeću sivu, rozu, žutu i zelenu dobiti i plavo izdanje

Da u današnjem svijetu nije sve tako crno, potvrđuje i Nintendova paleta boja u kojoj nude svoje Nintendo Switch konzole. Najnovija pridošlica među Switch Lite konzolama bit će plava, a koju očekujemo u Europi od 7. maja po maloprodajnoj cijeni od 199,99 eura. Po jednakoj cijeni plavi Switch Lite nudit će se i u Sjevernoj Americi i Japanu, koji će na njihove police doći malo kasnije, 21. maja.

Ljubitelji prijenosnih konzola tako će imati boju više za odabrati pri kupnji Nintendove lite konzole, a u slično vrijeme moći će zaigrati i dvije nove igre. Miitopia, zapravo već otprije poznata na starijim Nintendovim konzolama, kako navodi Hcl.hr, vodi vas na novi zadatak gdje ćete morati poraziti Dark Lorda koji krade lica.

Ova komična avantura bit će igriva 21. maja, i naravno podržavati ručni način odnosno bit će prilagođena za Switch lite konzole.

New Pokémon Snap stiže nešto ranije, a inspiriran je verzijom istoimene igre koja je svjetlo dana ugledala još na starom Nintendu 64. Je li ostalo još nešto svjetla za Pokemone, saznajte 30. ovog mjeseca.