in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Timski rad u ovoj igri je ključan / Pogledajte novi gameplay video za igru Hood: Outlaws & Legends

Dosta sličnosti s Robin Hoodom

Prošle godine je najavljena igra Hood: Outlaws & Legends, ima dosta sličnosti s Robin Hoodom, a sada imamo novi video koji nam pokazuje gameplay igre i novu Mystic klasu.

Hood: Outlaws & Legends nadolazeća je igra u kojoj se borimo u četveročlanom timu protiv drugog tima, a sve kako bismo se dokopali blaga i udarili bogate tamo gdje ih najviše boli – po novčaniku. Igra je najavljena još prošle godine, ali sada imamo malo bolji prikaz onoga što nas čeka.

Timski rad u ovoj igri je ključan, a moći ćemo na različite načine pristupiti borbi protiv drugog tima i krađi blaga. Strategija će biti ključ pobjede, a o nama će ovisiti na koji način želimo pobijediti drugi tim. Borbom iz daljine, brutalnom borbom prsa o prsa, šuljanjem ili pak balansiranom kombinacijom svega po malo, igra nam nudi široku paletu opcija.

Naravno, nećemo se samo boriti i pljačkati, objašnjava Hcl.hr, već ćemo taj novac malo i dijeliti siromašnima pa će nam takav čin otključavati nova oružja, a ako ostavimo novac za sebe, moći ćemo kupovati ono što imamo otključano. Osim oružja, nadograđivat ćemo i svoje sposobnosti kao i heroje, a kakva bi to igra bila kada ne bi imala i kozmetičkih dodataka.

Kao što je i prethodno najavljeno, igra nam dolazi za Playstation 5 i 4, Xbox Series X/S te PC preko Steama. Datum izlaska igre je 10. 5. 2021. godine, a oni koji su već naručili igru, moći će zaigrati tri dana prije tog datuma.