in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Objavljen prvi gameplay trailer iz Age of Empires 4: Provjerite kako igra stvarno izgleda

Prikazali prvi gameplay iz te igre

Microsoft i Relic Games napokon su otkrili nešto više detalja o iščekivanoj strateškoj igri Age of Empires 4 te prikazali prvi gameplay iz te igre.

Na upravo održanoj emisiji Age of Empires: Fan Preview ljubitelji Microsoftovog strateškog serijala napokon su u akciji mogli vidjeti Age of Empires 4. Ima tu dosta toga za istaknuti pa bez daljnjeg odugovlačenja, evo što smo sve vidjeli.

Jedna od novih igrivih civilizacija u Age of Empires 4 bit će sultanat Delhi. Koristit će se poznatim ratnim slonovima, navodi Hcl.hr, a istaknute jedinice bit će im borci s kopljima. Evo kako će to izgledati:

Zatim smo dobili prikaz prve kampanje – one s Normanima. Sama kampanja inspirirana je manuskriptima vremena kojeg prikazuje, a način prezentiranja priče je u stilu dokumentaraca BBC produkcije. I druge kampanje u igri također će imati sličan način prezentacije. U kampanji ćemo pratiti priču vojvode Williama od Normandije i njegovih potomaka koji postavljaju temelje moderne Engleske.

Od noviteta u gameplayu dobili smo uvid u nove strategije tijekom borbe. jedna od njih je skrivanje jedinica u šumi kako bi se mogle organizirati zasjede. Vidljivost će na takvom terenu biti vrlo limitirana, a jedinice koje se nađu skrivene bit će označene plavim konturama.

U konačnici, kratko smo vidjeli djelić pomorskih bitaka, ali taj dio prezentacije bio je tek najava onoga što ćemo vidjeti u bližoj budućnosti.

Datum izlaska igre nismo dobili, no iz Microsofta poručuju kako im je plan lansirati igru do kraja 2021. godine.